Ons team

Mr. J.J.G.M. (Joris) Buijs

Opleiding Universiteit van Utrecht, Radboud Universiteit Nijmegen
Beëdigd 2018
Expertises Letsel­schade / Strafrecht / Privé: Verzekerings­recht / Aansprakelijk­heids­recht / Slachtoffer­recht

Over Joris

Joris studeerde zowel civiel- als strafrechtelijk af aan achtereenvolgens de Universiteit Utrecht (2010) en de Radboud Universiteit Nijmegen (2012). Sindsdien heeft Joris op verschillende rechtsgebieden kennis en ervaring opgedaan.

Voor hij advocaat werd, heeft Joris vijf jaar de nodige ervaring opgedaan als letselschadejurist voor een grote verzekeraar in het westen van het land. In die functie heeft hij grote en langlopende letselschadezaken behandeld op het gebied van verkeersrecht, medische aansprakelijkheid, productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid.

Vanwege zijn opgedane ervaring, is Joris dan ook een zeer kundige advocaat die procedeert wanneer dat nodig is, maar voor zijn cliënten een procedure altijd zal proberen te vermijden. Joris is als geen ander in staat om in te schatten hoe een tegenpartij tegen de zaak aankijkt en is dan ook in staat een optimaal resultaat te behalen.

Sinds mei 2018 is Joris bestuurslid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).

Joris staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 

  • Letselschaderecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

Deel deze pagina

In het kort

Smit & De Hart Advocaten in Vught biedt u zowel zakelijk als privé rechtsbijstand door een advocaat. Ons kantoor is al 35 jaar huisadvocaat voor tal van ondernemers en particulieren.

Meer over ons