Over ons

Wij maken van jouw probleem ons probleem

Kantoor - Smit & De Hart Advocaten

Wij opereren bij Smit & De Hart Advocaten vanuit ons monumentale pand in Vught aan de rand van Den Bosch. Naast klanten uit deze omgeving, staan wij kleine en grote ondernemingen en particulieren uit het hele land deskundig bij.

Wij beschikken over een groep van specialisten waarmee wij u op vrijwel ieder juridisch vlak kunnen bijstaan. Wij treden op in veel procedures, en zeer vaak ook met succes, zoals uit openbaar gepubliceerde uitspraken blijkt.

SmitDeHart OverOns Team vrijstaand

Naast in het geval van een procedure, kunnen wij u ook helpen bij het geven van een juridisch advies of bij het opstellen of controleren van overeenkomsten en voorwaarden. Hiermee kunnen veel procedures voorkomen worden en kan er ook voor worden gezorgd dat u met een voorsprong een rechtszaak ingaat, als er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden.

Wij hebben een team van ongeveer vijftien medewerkers, waaronder zeven advocaten. Wij zijn daarmee enerzijds groot genoeg om grootschalig, snel en doeltreffend te handelen. Anderzijds zijn wij hierdoor ook kleinschalig genoeg om iedere klant persoonlijke maatwerk te kunnen bieden.

Wij ontvangen u graag in ons karakteristieke monumentale pand in Vught op de hoek van de Taalstraat en de Helvoirtseweg.

Deel deze pagina

Ervaringen

8.6
Lees alle google reviews
Een greep uit onze Google reviews.

jolanda

Ik heb veel steun en kennis ervaren in een voor mij emotionele zaak. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en deze zijn volledig bekrachtigd op een integere wijze. Diep respect en erg blij met advocaat Smit. Toch hoop ik geen gebruik te hoeven maken van uw uitstekende diensten ( grapje). Vriendelijke groet JolandaPerry

Dé beste advocaten team die ik ooit in mijn leven heb gezien. Deze advocaten werken uiterst precies en grondig. Heb een zaak die jaren lang liep binnen 2 maanden gewonnen gekregen door hun professionele inzet. Echte aanraders zijn het!Thijs Van Hout

Wij hebben een snel groeiend werving- en selectiebureau dat zich exclusief richt op de metaalbranche. Smit & De Hart Advocaten is ons huiskantoor, dat ons zowel in procedures bijstaat als bij het opstellen van voorwaarden en arbeidscontracten. De score in de soms gecompliceerde geschillen is na ongeveer 10 zaken nog steeds 100%.

Wat ik echter nog beter vind aan Smit & De Hart Advocaten, is dat er ook alles aan wordt gedaan om toekomstige procedures te voorkomen. Nadat bleek dat vanwege onze niet zo strenge voorwaarden relatief veel bedrijven onze voorwaarden schonden door kandidaten achter onze rug aan te nemen, zijn onze voorwaarden daarop aangepast. Daarom hebben we sinds de nieuwe voorwaarden veel minder juridische problemen dan in de jaren daarvoor het geval was. Hoewel de procedures wel gewonnen werden, denkt Smit & De Hart Advocaten dus een stapje extra mee.