Expertises

Tuchtrecht voor gerechts­deurwaarders

Omdat u goed beslagen ten ijs wil komen

Tuchtrecht - Smit & De Hart Advocaten

Hoge bomen vangen veel wind. Ook trekken sommige beroepen meer klachten van burgers aan dan andere beroepen. Gerechtsdeurwaarders weten dit als geen ander en worden relatief vaak met klachten geconfronteerd. De meeste gerechtsdeurwaarders hebben zich daarom wel eens of vaker dan eens bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders van de rechtbank Amsterdam moeten melden.

Als advocaten zijn wij evenals gerechtsdeurwaarders aan tuchtrecht onderworpen. Bovendien hebben meerdere van onze advocaten in verleden als jurist bij een gerechtsdeurwaarderskantoor gewerkt en daar veel ervaring opgedaan bij het afhandelen van tuchtrechtelijke klachten.

Ook in onze hoedanigheid van advocatenkantoor staan wij al geruime tijd gerechtsdeurwaarders bij wanneer sprake is van een tuchtrechtelijke klacht of procedure. Hoewel een gerechtsdeurwaarder zelf ook jurist is, kan onze onafhankelijke blik voor gerechtsdeurwaarders van substantiële waarde zijn. Zo weet u bij ons zeker dat u bij een tuchtrechtelijke zaak via ons kantoor goed beslagen ten ijs zult komen.

Deel deze pagina