Over Mark

Mark is een advocaat met veel passie en gedrevenheid. Door zijn analytisch vermogen is hij in staat snel en goed tot de kern door te dringen. Hoewel Mark altijd eerst een constructieve oplossing voor uw probleem zoekt, gaat hij actief en doortastend een procedure voor u aan wanneer de situatie daarom vraagt.

Omdat Mark tevens advocaat bij de Hoge Raad is, kan hij ook in een cassatieprocedure bij de hoogste rechter deskundig bijstand geven. Ook bij een cassatieadvies en/of een cassatieprocedure is maatwerk altijd mogelijk, zoals een vaste prijsafspraak of een ‘cassatie-check’ op basis van de belangrijkste processtukken.

Mark is in 2011 cum laude afgestudeerd aan Tilburg University en is vanaf 2018 advocaat bij Smit & De Hart Advocaten.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat Mark op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:  

 • Burgelijk procesrecht
  – Beslag- en executierecht
  – Litigation 
 • Cassatie
  – Civiel
 • Huurrecht
  – Woonruimte
  – Bedrijfsruimte
 • Verbintenissenrecht
  – Agentuur en distributie

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Deel deze pagina

Kantoor - Smit & De Hart Advocaten

Smit & De Hart Advocaten

Smit & De Hart Advocaten in Vught biedt u zowel zakelijk als privé rechtsbijstand door een advocaat. Ons kantoor is al 35 jaar huisadvocaat voor tal van ondernemers en particulieren.

Meer over ons