Over Mark

Mark is geboren en getogen in Vught. Hij is een echte doorzetter. Mark heeft zijn rechtenstudie in deeltijd gedaan in voltijdtempo, naast zijn baan als supervisor in de logistieke sector. Mark heeft in 2011 de master Rechtsgeleerdheid cum laude afgerond.

Mark heeft sindsdien eerst als senior jurist op een gerechtsdeurwaarderskantoor veel kennis en ervaring opgedaan binnen het verbintenissenrecht, met daarbij bijzondere aandacht voor het huurrecht. Vanwege deze ruime ervaring is Mark daarnaast specialist op het gebied van incasso en beslaglegging.

Mark is een advocaat met veel passie en gedrevenheid. Door zijn analytisch vermogen is hij in staat snel en goed tot de kern door te dringen. Hoewel Mark altijd eerst een constructieve oplossing voor uw probleem zoekt, gaat hij actief en doortastend een procedure voor u aan wanneer de situatie daarom vraagt.

Mark staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:  

 • Burgelijk procesrecht
  – Beslag- en executierecht
  – Litigation 
 • Huurrecht
  – Woonruimte
  – Bedrijfsruimte
 • Strafrecht 
 • Verbintenissenrecht
  – Agentuur en distributie

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Deel deze pagina

Kantoor - Smit & De Hart Advocaten

In het kort

Smit & De Hart Advocaten in Vught biedt u zowel zakelijk als privé rechtsbijstand door een advocaat. Ons kantoor is al 35 jaar huisadvocaat voor tal van ondernemers en particulieren.

Meer over ons