Over Lizzy

Lizzy is in 2017 met genoegen afgestudeerd aan Tilburg University. Daarna is zij eerst als jurist aan de slag gegaan bij zowel een deurwaarderskantoor als bij een advocatenkantoor in het gezondheidsrecht. Hierdoor heeft Lizzy al veel ervaring op kunnen doen op een breed gebied. In 2019 is zij beëdigd als advocaat en vanaf augustus 2021 is Lizzy voor ons kantoor werkzaam.

Lizzy houdt zich voornamelijk bezig met strafrecht, letselschaderecht en slachtofferrecht. Lizzy bijt zich voor u vast in het dossier en kent uw dossier dan ook op detailniveau als geen ander.

Lizzy beschikt over de ideale combinatie van talent en inzet. Door deze eigenschappen bent u bij Lizzy aan het juiste adres voor uw probleem.

Lizzy staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:  

  • Strafrecht
  • Slachtofferrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Deel deze pagina

Kantoor - Smit & De Hart Advocaten

Smit & De Hart Advocaten

Smit & De Hart Advocaten in Vught biedt u zowel zakelijk als privé rechtsbijstand door een advocaat. Ons kantoor is al 35 jaar huisadvocaat voor tal van ondernemers en particulieren.

Meer over ons