Expertises

Cas­satie Civiel

De hoogste en laatste instantie

Slachtofferrecht - Smit & De Hart Advocaten

Wat kan een civiele cassatieadvocaat voor u doen?

Alleen een advocaat bij de Hoge Raad kan procederen in een civiele cassatieprocedure. Daarom helpt een cassatieadvocaat niet alleen eigen cliënten, maar geeft hij ook advies aan andere advocaten en staat hij de cliënten van deze andere advocaten bij wanneer bij de Hoge Raad geprocedeerd moet worden.

Smit & De Hart Advocaten is daarbij een kantoor, een van de weinige, dat in cassatie bijstand kan verlenen op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, ofwel op basis van een toevoeging.

In zaken bij de kantonrechter met een waarde van minder dan € 1.750,– staat geen hoger beroep open, maar dan staat wel altijd cassatieberoep open bij de Hoge Raad. Ook in dergelijke zaken geven wij graag advies over de kansen in cassatie en staan wij u uiteraard ook graag en deskundig bij, indien daadwerkelijk cassatieberoep wordt ingesteld.

Verzekerd willen zijn van goede bijstand in cassatie?

Bij een cassatieadvies en/of een cassatieprocedure is maatwerk altijd mogelijk, zoals een vaste prijsafspraak of een ‘cassatie-check’ op basis van de belangrijkste processtukken. Neem voor informatie en de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Deel deze pagina