Strafrecht - Smit & De Hart Advocaten

Wat doet een strafrechtadvocaat?

Diefstal- en misdrijfzaken

Boetezaken

Dé advocaat strafzaken in de regio en daarbuiten

Onze werkwijze   

Een gespecialiseerde strafrechtadvocaat van Smit & de Hart advocaten adviseert en begeleidt u tijdens het gehele strafproces. Wij adviseren cliënten zo mogelijk reeds vóór een eerste contact met politie en/of justitie, en anders direct na aanhouding en dus nog steeds voor het eerste verhoor door de politie. Uiteraard vragen we dan ook meteen uw dossier aan bij de autoriteiten, zodat direct de verdenking geanalyseerd kan worden en een strategie bepaald kan worden. Bovendien letten wij ook op uw toekomst. Is het verstandig om een voorstel van de officier van justitie te accepteren met het oog op uw mogelijke strafblad? Levert dit later geen problemen op met het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag (VOG)? Wij staan u bij in alle mogelijke aspecten.

Maatwerk advies en rechtsbijstand

Onze strafrechtadvocaten zijn niet alleen wettelijke adviseurs, maar ook vertrouwenspersonen en strategische denkers. Vanaf het allereerste contact zal een van onze advocaten u professioneel begeleiden door het proces, waarbij we uw zaak grondig analyseren, uw rechten uitleggen en een strategie ontwikkelen om de beste uitkomst te bereiken. Door onze expertise en ervaring navigeren we moeiteloos door het strafrechtelijk systeem en staan we garant voor een effectieve verdediging.

Kosten en financiële bijstand

De kosten van juridische bijstand kunnen een bron van zorg zijn voor veel mensen die geconfronteerd worden met strafrechtelijke kwesties. Bij Smit & de Hart advocaten streven we naar transparantie en eerlijkheid als het gaat om tarieven en kosten. We bespreken uw financiële situatie en bieden waar mogelijk opties voor financiële bijstand, zoals door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand. Ons doel is om u toegang te bieden tot hoogwaardige bijstand binnen justitie.

Onze advocaten staan ook op dit rechtsgebied ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunnen u dan ook uiteraard eventueel bijstaan op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (ofwel een toevoeging). Bovendien zijn de kosten van rechtsbijstand in veel gevallen terug te vorderen van justitie wanneer achteraf blijkt dat u onterecht aangehouden bent. 

Onze expertisegebieden

Smit & de Hart is uw betrouwbare partner voor bijstand op het gebied van strafrecht. Met ruim 35 jaar aan ervaring zijn wij toegewijd aan het beschermen van uw rechten en het nastreven van gerechtigheid, zowel voor zakelijke kwesties als privé. Daarnaast bieden wij bijstand binnen allerlei andere expertisegebieden. 

Neem contact op voor strafrechtelijke bijstand

Deel deze pagina