Expertises

Strafrecht

Omdat de politie niet altijd je beste vriend is...

Strafrecht - Smit & De Hart Advocaten

Wat doet een strafrecht advocaat?

Als er op de televisie of in de krant een advocaat aan het woord is, dan heeft u de meeste kans dat u met een strafrecht advocaat te maken heeft. Het gaat dan ook vaak om grote zaken met veel media aandacht.

Een strafrecht advocaat houdt zich echter in de regel vooral bezig met alledaagse zaken. Iemand kan door zijn partner beschuldigd worden van huiselijk geweld, of kan in de supermarkt verdacht worden van diefstal wanneer een enkel product niet met de zelfscanner gescand is.

Deze alledaagse zaken kunnen vrijwel alle mensen overkomen. Ook u.

Wij zijn dé advocaat strafzaken in de regio (en daarbuiten)

Wij behandelen op ons kantoor allerlei strafzaken, van kleine winkeldiefstallen tot grote overvallen, en van een uit de hand gelopen burenruzie tot een grote moordzaak. Ook in het geval van verkeersovertredingen of het veroorzaken van een verkeersongeval, staan wij u graag bij.

Wanneer u verdacht wordt van een misdrijf of overtreding, is professionele bijstand van een strafrecht advocaat een must. Dat is niet alleen het geval als u “het” gedaan heeft, maar juist ook als u onschuldig bent.

Een gespecialiseerde advocaat strafzaken van ons kantoor adviseert en begeleidt u in het gehele strafproces. Wij denken met u mee en staan altijd voor u klaar. Wij adviseren cliënten zo mogelijk reeds vóór een eerste contact met politie en/of justitie, en anders direct na aanhouding en dus nog steeds voor het eerste verhoor door de politie. Uiteraard wordt dan ook direct uw dossier gevraagd bij de autoriteiten, zodat direct de verdenking geanalyseerd kan worden en een strategie bepaald kan worden.

Een strafrecht advocaat van ons team let bovendien ook op uw toekomst. Is het verstandig om een voorstel van de officier van justitie te accepteren met het oog op uw mogelijke strafblad? Levert dit later geen problemen op met het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag (VOG)?

Uw strafrecht advocaat Den Bosch

Wij zijn zoals gezegd de beste keuze als u op zoek bent naar een advocaat in de regio ’s-Hertogenbosch. Neem daarom direct contact met ons op als u problemen heeft of denkt te krijgen met justitie.

Onze advocaten staan ook op dit rechtsgebied ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en zij kunnen u dan ook uiteraard eventueel bijstaan op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (ofwel een toevoeging). Bovendien zijn de kosten van rechtsbijstand in veel gevallen terug te vorderen van justitie wanneer achteraf blijkt dat u onterecht aangehouden bent.

Deel deze pagina