MR. K.M. (KAREN) VAN AKEN Advocaat
Ons team

Mr. K.M. (Karen) Van Aken

Opleiding Universiteit van Tilburg
Beëdigd 2006
Expertises Arbeidsrecht / Personen- en Familierecht / Contracten­­­­recht / Strafrecht

Over Karen

In 2001 is Karen afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na eerst een aantal jaren gewerkt te hebben als senior gerechtssecretaris bij het kantongerecht in Eindhoven, heeft zij in 2006 de overstap gemaakt naar de advocatuur. Binnen de advocatuur houdt Karen zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en daarnaast met het arbeidsrecht.

Karen beschikt over gedegen juridische kennis en ruime ervaring. Zij kijkt verder dan enkel het juridische probleem, ook omdat een procedure niet altijd de oplossing is. Karen kiest de juridische aanval waar nodig, maar probeert wanneer de situatie daarom vraagt ook het overleg te zoeken met de andere partij. Het gaat er in alle gevallen om het beste resultaat voor haar cliënten te behalen.

Karen is eerlijk en direct en daarnaast ook betrokken en gedreven.

Karen staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 

 • Personen- en Familierecht 
  – Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  – Jeugdbeschermingsrecht
  – Mediation
  – Ouderschap en erkenning
 • Arbeidsrecht
 • Strafrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

Deel deze pagina

Kantoor - Smit & De Hart Advocaten

Smit & De Hart Advocaten

Smit & De Hart Advocaten in Vught biedt u zowel zakelijk als privé rechtsbijstand door een advocaat. Ons kantoor is al 35 jaar huisadvocaat voor tal van ondernemers en particulieren.

Meer over ons